Skip to content

Învață cum să devii cântăreț de succes

19 ani de experiență muzicală

Dacă vrei și tu să îți dezvolți vocea, să începi o carieră de succes chiar dacă nimeni nu ți-a dat vreo șansă vreodată sau dacă deja cânți dar îți dorești mai mult de atât ești înlocul potrivit și am să te ajut să iți îndeplinești visul.


MBA
Master degree
Canto
2021


1st place
Marcello Cusi
Milano
2005


Special prize
Palma de
Mallorca
2012

Vezi ce spun clientii mei:

Lucrez cu Xenia online, și văd rezultate semnificative, după o lună de zile, gama mea vocală s-a extins foarte mult, aproximativ 4+, cânt cu mai multă putere și sunt mai încrezătoare. Explică totul foarte bine și frumos.
Diana Dima
@dimadianag
Experiența este foarte înfloritoare, atmosfera de la ore este prietenoasă, iar sfaturile pe care le primesc sunt de mare ajutor. Până acum am învățat să susțin notele, am învățat tehnici de respirație, mi-am dezvoltat gama vocală și am curajul să cânt și să încerc diferite stiluri. Vă recomand cu tărie să beneficiați de o pregătire personalizată în funcție de propriile abilități vocale, să învățați tehnicile potrivite pentru a cânta și, nu în ultimul rând, să vă distrați și să vă simțiți bine la fiecare oră.
Simona Glodean
@simona.glodean
Dupa doar câteva ore cu Xenia lecții de canto și am văzut îmbunătățiri. Mă descurc mult mai bine cu intonația, susținerea și gama vocală, mari îmbunătățiri în ceea ce privește vocea și încrederea în mine. Sunt foarte mulțumit.
Nelu Cristian Țone
@nelucritiantone
0 +
Clienti multumiti
1 +
Ore predate
0 +
Evenimente

❝Dacă ai voce să vorbești, ai voce și să cânți!❞

pngwing.com-16
ÎNCEPE ACUM !
Introdu mai jos datele tale pentru a obține GRATIS cea mai importantă tehnică vocală!